خداوند در آيه 105 سوره انبياء می فرماید: «أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ؛ زمین را بندگان صالح من به ارث می برند». پس وارثان زمین که امام زمان علیه السلام و یاران ایشان هستند دو ویژگی دارند: 1-عباد الله اند 2- صالحین اند.
خداوند در آيه 105 سوره انبياء می فرماید: «أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ؛ زمین را بندگان صالح من به ارث می برند». پس وارثان زمین که امام زمان علیه السلام و یاران ایشان هستند دو ویژگی دارند: 1-عباد الله اند 2- صالحین اند.
مردم ما در عصر انقلاب همه در كنار هم بودند.
امام انقلاب نیز با شجاعت، هوشيارى، آگاهى از وضع زمان و آينده، نداشتن خودمحورى و تواضع توانست آن جاذبه عجيب را ايجاد كند و پيروز شود.
پیامبر صلّی الله علیه وآله وسلّم همواره دست حضرت زهرا سلام الله علیها را میبوسیدند و احترام میگذاشتند تا هم به شخصیت ایشان احترام گذاشته باشند و هم افکار غلط آن زمان را از بین ببرند.
قتل عام گسترده و جنون آمیز مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی وضعیت ناگواری رقم زده و جهان در شوک و حیرت فرو رفته است؛ مردم غزه حق دفاع از خود را دارند.
از جمله قرائن در تفسیر جمله رسول خدا صلّی الله علیه وآله وسلّم در روز غدیر که فرمود: «من کنت مولاه فعلی مولاه»، اشعاری است که حسّان بن ثابت بیان کرد:
فمن كنت مولاه فهذا وليه فكونوا له أتباعَ صدقٍ مواليا
پس باید از او تبعیت کنید و أتباع صدق او باشید
اشعار حسّان سند زندهای براى ولايت در روز غدير است.
علی علیه السلام عادل بود؛ علی علیه السلام سوگند خورد اگر همهٔ دنیا را به من دهند تا در نافرمانی خدا، پوست جوی از دهان مورچهای بگيرم، نخواهم گرفت.
علی علیه السلام حامی مظلومان و دشمن ظالمان بود.
آن حضرت نسبت به بیت المال سختگیر بود و هرگز دروغ نگفت.
شب قدر، شبى است که مقدّرات یک سال انسان ها بر اساس لیاقت ها و شایستگی هاى آنان تعیین می گردد که تعیین مقدرات منوط به اخلاق و اعمال انسان است.
امام مجتبی علیه السلام گاهى مبالغ قابل توجهى پول را، یكجا به مستمندان می بخشید.
عرب فقیرى خدمت امام حسن مجتبى علیه السلام رسید، امام علیه السلام صندوق دار خود را فرا خواند و فرمود: چقدر پول داریم؟ عرض کرد: دوازده هزار درهم. آن حضرت دوازده هزار درهم را به آن فرد نیازمند بخشید.
شبهه ی خشونت و برخورد تند امام عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف با مخالفان و اجبار و اکراه در پذیرش حکومت مهدوی در اذهان برخی مخاطبان ناآشنا به فرهنگ تشیع نفوذ کرده است در حالی که قیام آن حضرت به تمام معنا فرهنگی است.
حضرت زهرا سلام الله علیها در خطبه فدکیه در معرفی شیوه های مدیریت پیامبر صلّی الله علیه وآله وسلّم می فرماید: آن حضرت در مقابل مطیعان و حتی گنهکاران مهربان بود و از خشونت پرهیز می کرد.
پیامبر صلّی الله علیه وآله وسلّم از جنس مردم بود، لذا از صميم جان دلسوز مردم بود و به دنبال رفع مشکلات و هدايت مردم به دور از خشونت بود.
مدیر باید اینگونه باشد.
ارزش محبت به مردم از دیدگاه امام علی علیه السلام
حضرت على عليه السلام مى فرمايد: در ميان مردم چنان زندگى كن كه در زنده بودنت به تو اظهار محبّت كنند و اگر از دنيا رفتى بر تو اشک بريزند و براى تو طلب مغفرت كنند. بسیاری از مشکلات با محبت به مردم حل میشود، استحکام جامعه با مهربانی و محبت تحقق می یابد.